Botanical Effects® Frissítő tonik

147 ml
10084854
8 890,00 Ft

Összehúzza a látható pórusokat és eltávolítja a felesleges zsiradékot.
 

  • Antioxidánsokkal teli sárkánygyümölcs kivonatot tartalmaz és segít felvenni a harcot a bőrt károsító szabadgyökökkel.
  • Aloe vera kivonatot is tartalmaz, amely extra adag antioxidánst juttat a bőrbe.
  • Eltávolítja a szennyeződések nyomait és az elhalt hámsejteket is.
  • Nagylevelű csodamogyoró kivonatot tartalmaz, amelyet hagyományosan a bőr feszesítésére használnak. Ez a kivonat hatékonyan segít a bőr feszesítésében, anélkül, hogy feszülő vagy száraz érzést okozna.
  • Segít csökkenteni a bőr csillogását, és használatával a bőr egészségesebbnek és felfrissültebbnek tűnik.


A Mary Kay® termékekre 100% -os elégedettségi garancia vonatkozik, ezért nagyon fontos, hogy csak hivatalos, független Mary Kay szépségápolási tanácsadóktól vásárolja meg a Mary Kay® termékeit. Azokra a termékekre, amelyeket bármely más forrásból vásárolnak, a 100% -os elégedettségi garancia nem vonatkozik, és a vállalat nem tudja garantálni, hogy ezek a termékek eredeti Mary Kay® termékek vagy megfelelnek a Mary Kay minőségi követelményeinek.

 

Letöltés PDF-ben

Leírás

Antioxidánsokkal teli sárkánygyümölcs kivonat • A minden egyes termékünkben megtalálható sárkánygyümölcs kivonat antioxidánsokban gazdag, és segít a bőrt károsító szabad gyökök elleni küzdelemben. Tudta, hogy? A sárkánygyümölcs zsírsavakat és számos B-vitamint tartalmaz, köztük a gyakran antistressz-vitaminnak nevezett vitamint – B1-vitamint (tiamin), B2-vitamint (riboflavin) és B3-vitamint (niacint). Tele van ásványi anyagokkal is, mint például vas, kalcium és foszfor. Aloe vera kivonat Tudta, hogy? Az aloe a világ egyik legtáplálóbb növénye; gélje több mint 75 tápanyagot tartalmaz, köztük 20 ásványi anyagot és 12 vitamint. Az aloe veráról kimutatták, hogy segít megőrizni a bőr nedvességgátját, magas az E-vitamin tartalma, amely egy népszerű bőrápoló antioxidáns. Elősegíti az egészséges bőrt és sejtcserét is. Az aloet gyakran „csodanövénynek” nevezik bizonyítottan nyugtató tulajdonságai miatt.