Botanical Effects® Tisztító gél

127 g
10135752
22,50 EUR

A termék természetes összetevői a kókuszdió héjából származnak, mélyen megtisztítják a bőrt, és hatékonyan eltávolítják a felesleges zsiradékot.
 

  • Sárkánygyümölcsből származó antioxidánsokkal dúsított kivonatot tartalmaz, mely segít a bőrt károsító szabadgyökök elleni küzdelemben.
  • Továbbá tartalmaz még egy adag antioxidánssal rendelkező Aloe vera kivonatot is.
  • Nem irritálja a bőrt és nem okoz feszülő érzést.
  • A bőr sima, táplált és tiszta lesz.
  • Nem tartalmaz olajat és klinikailag tesztelték a bőrirritáció és allergiás reakciók szempontjából.


A Mary Kay® termékekre 100% -os elégedettségi garancia vonatkozik, ezért nagyon fontos, hogy csak hivatalos, független Mary Kay szépségápolási tanácsadóktól vásárolja meg a Mary Kay® termékeit. Azokra a termékekre, amelyeket bármely más forrásból vásárolnak, a 100% -os elégedettségi garancia nem vonatkozik, és a vállalat nem tudja garantálni, hogy ezek a termékek eredeti Mary Kay® termékek vagy megfelelnek a Mary Kay minőségi követelményeinek.
 

Letöltés PDF-ben

Leírás

Antioxidánsokkal teli sárkánygyümölcs kivonat • A minden egyes termékünkben megtalálható sárkánygyümölcs kivonat antioxidánsokban gazdag, és segít a bőrt károsító szabad gyökök elleni küzdelemben. Tudta, hogy? A sárkánygyümölcs zsírsavakat és számos B-vitamint tartalmaz, köztük a gyakran antistressz-vitaminnak nevezett vitamint – B1-vitamint (tiamin), B2-vitamint (riboflavin) és B3-vitamint (niacint). Tele van ásványi anyagokkal is, mint például vas, kalcium és foszfor. Aloe vera kivonat Tudta, hogy? Az aloe a világ egyik legtáplálóbb növénye; gélje több mint 75 tápanyagot tartalmaz, köztük 20 ásványi anyagot és 12 vitamint. Az aloe veráról kimutatták, hogy segít megőrizni a bőr nedvességgátját, magas az E-vitamin tartalma, amely egy népszerű bőrápoló antioxidáns. Elősegíti az egészséges bőrt és sejtcserét is. Az aloet gyakran „csodanövénynek” nevezik bizonyítottan nyugtató tulajdonságai miatt.