Micellás víz

147 ml
10160887
9 390,00 Ft

A bőr tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezzel a gyengéd, de rendkívül hatékony micellás vízzel, amely magához vonzza a szennyeződéseket, és egy vattakorong segítségével megtisztíthatja bőrét. Az apró micellák mágnesként viselkednek, és magukhoz vonzzák a bőrön található szennyeződéseket. Ez a kezelés tiszta érzetet hagy a bőrén, bármikor, amikor hámlasztásra vagy bőrének felfrissítésére van szüksége. 

Találjon egy pillanatot, hogy megtisztítsa bőrét egy zsúfolt reggelen, vagy tartson magánál egy üveggel ebből az öblítés nélküli arcápoló vízből a délutáni edzés után. Egy hosszú nap vagy egy éjszakai szórakozás után kétszeresen tisztítsa meg bőrét, Először használjon micellás vizet a smink eltávolításához, majd a bőrtípusának megfelelő Mary Kay® arctisztítót. Nem számít, hogy siet, vagy van ideje egy kicsit több időt szánni a bőrére, ezt a sokoldalú tisztítót úgy alakítottuk ki, hogy minden helyzetben hatásos legyen.

Letöltés PDF-ben

Leírás

Micellás víz × sminklemosó × tonik Micellás víz Segít felbontani a sminket és magához vonzza a szennyeződéseket. Használhatja az arc gyors tisztítására, vagy egy alaposabb dupla tisztítás első lépéseként. Szemfesték lemosó Gyengéden eltávolítja a szemsminket, beleértve a vízálló szempillaspirált is. Érzékeny szeműeknek és kontaktlencsét viselőknek is alkalmas. Botanical Effects® Frissítő tonik és TimeWise® Hidratáló regeneráló tonik Tisztítás után felfrissíti a bőrt, összehúzza a pórusokat és segít csökkenteni a csillogást, hogy a bőr egészségesebbnek nézzen ki.