Nem lehetünk rózsaszínűek zöld nélkül

A "fenntarthatóság" egy olyan kifejezés, amelyet manapság sokat hallunk. Gondolkodott már azon, hogy mit is jelent valójában? A fenntarthatóság azt jelenti, hogy a jelenlegi szükségleteinket úgy elégítjük ki, hogy közben nem veszélyeztetjük a jövő generációinak képességét a saját szükségleteik kielégítésére.

És hogy miért csináljuk ezt?

Amióta Mary Kay Ash 1963-ban megnyitotta álmai vállalatának ajtaját, a működése az Aranyszabályon alapult: “Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!” Mary Kay Ash rendkívül tehetséges és üzleti gondolkodású nő volt, ugyanakkor szíve is vezérelte. Elkötelezettsége, "Többet adni, mint elvenni", minden döntésében tükröződött. A vállalat 2021-es elkötelezettsége a fenntartható növekedés és az átláthatóság mellet tükrözi mind a társadalmi felelősségvállalás szándékát, mind pedig alapítónk örökségét és filozófiáját.

A Pink Changing Lives® globális kezdeményezésünkön keresztül világszerte több millió dollárt adományoztunk olyan szervezeteknek, amelyek a rákkutatásra, a családon belüli erőszak áldozatainak védelmére, közösségeink szépítésére, a nők és lányok támogatására, és az egész társadalomra való pozitív hatásra összpontosítanak.

A másik fő terület a Pink Doing Green® Rózsaszínben gondolkodunk, zölden cselekszünk® kezdeményezés, ahol a környezetvédelemre összpontosítunk. Igyekszünk csökkenteni a hulladéklerakókba kerülő gyártási hulladék mennyiségét. Emellett világszerte több mint egymillió fát ültettünk, és javítottuk a vízkészletekkel való gazdálkodást a gyártóüzemekben.

És elkötelezettek vagyunk még többet tenni a bolygónkért.

Bemutatunk 5 pillért és kötelezettségvállalást, amelyek egy olyan tervet tükröznek, amely bemutatja, hogyan fog a Mary Kay továbbra is hozzájárulni egy jobb jövőhöz, nem csak a bolygónk számára.

1. PILLÉR: Vállalati alapelvek

Mary Kay Ash értékei tovább élnek az általa felépített vállalatban. Ahogy a társadalom igényei egyre igényesebbé válnak, úgy a mi felelősségünk is növekszik, hogy többet tegyünk. Merész elképzelésünk van arról, hogyan járulhatunk hozzá egy jobb világhoz. A fenntartható növekedés azt jelenti, hogy etikus döntéseket hozunk, átláthatóak vagyunk az üzleti gyakorlatunkkal kapcsolatban, és globális vállalati polgárként felelősséget vállalunk a viselkedésünkért.

2. PILLÉR: Környezetterhelés nélküli termékek

Mint fogyasztási cikkek gyártója, a Mary Kay elkötelezett a környezetterhelés nélküli termékek mellett. Ez magába foglalja a fenntartható erőforrások felhasználását a gyártás során, termékeink és csomagolásaink környezetbarát újrahasznosítását, valamint a műanyag felhasználásának jelentős csökkentését.

3. PILLÉR: Felelősségteljes gyártás

A Mary Kay elkötelezett a szénlábnyom csökkentése, fenntartható megoldások keresése a gyártási hulladékra, a víz felelősségteljes felhasználása és az etikusan beszerzett erőforrások védelme mellett, amelyektől függ mindannyiunk egészséges élete.

4. PILLÉR: A nők támogatása

A vállalat a kezdetektől fogva a nők támogatása iránti elkötelezettségen alapult, és ez az ígéret továbbra is él. Tízéves tervünkben szerepelnek a nők gazdasági szabadsága előtt álló akadályok elhárítására irányuló erőfeszítések, valamint a nők hangjának megerősítése az őket érintő döntésekben. Emellett hozzájárulunk a nőket, gyermekeket és oktatásukat támogató projektekhez is.

5. PILLÉR: Társadalmi hatás

Szeretett alapítónk a Go-Give szellemének nevezte azt a vágyat, hogy szabadon adakozzunk, és olyan őszinte cselekedeteket tegyünk, amelyek javítják az életet, javítják a világot. A társadalmi hatás iránti elkötelezettségünk egy fogadalom, hogy soha nem hagyjuk abba az adakozást ott, ahol változást tudunk elérni. Rendszeresen adományozunk a rákkutatásra, támogatjuk a közösségeket és sok más olyan projektet, amelyek gondoskodnak a bolygóról és inspirálnak másokat.

A Mary Kay küldetése változatlan - a nők és családjaik életének gazdagítása. Ahogy a társadalmunk előtt álló kihívások fejlődnek, mi is velük együtt fejlődünk, hogy megfeleljünk nekik. Egyetlen ember is képes változást elérni. De együtt megváltoztathatjuk a világot.