Érdeklődik az üzleti lehetőség iránt a Mary Kay-nél?

Hagyja meg nekünk az elérhetőségét, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Emailben vagy telefonon szeretne velünk kommunikálni?

Karrier korlátok nélkül

A Mary Kay-jel való vállalkozás sokkal többet jelent, mint csupán ellenállhatatlan szépségápolási termékek eladása. Kivételes anyagi függetlenséget, időbeli rugalmasságot, korlátlan bevétel növekedést kínál, valamint teret biztosít a saját személyes fejlődésének is. Csak önön múlik, hogy szabadidős hobbiként követi-e ezt a karrierlehetőséget, vagy teljes gőzzel előre viszi a független szépségápolási tanácsadó karrierjét. Saját maga tervezi meg az időbeosztását és a tempót, amellyel lépésről lépésre halad a siker felé. A lehetőségek sokrétűek, és csak önön múlik, hogy melyik utat választja. Tudjon meg többet arról, hogy mit kínál a Mary Kay vállalkozás működtetése, vagy lépjen kapcsolatba független szépségápolási tanácsadójával, aki elkalauzolja a Mary Kay világában.

Inspirálódjon szlovák és cseh független szépségápolási tanácsadók által! Ők olyan különböző élettörténetekkel rendelkező, inspiráló hölgyek, akiket összeköt a termékek és a Mary Kay által kínált lehetőség iránti szeretetük.

Termékek, amelyeket imádni fog

A Mary Kay termékeket egyszerűen imádni fogja! A Mary Kay egyedi arcápolási termékeket kínál, amelyeket különböző korosztályok, valamint bőrtípusok és bőrállapotok számára terveztek. A dekorkozmetikumok széles választéka nemcsak az átlagfogyasztóknak, hanem a szakembereknek is tetszeni fog. Jöjjön velünk, és tudjon meg többet a testápolási termékekről, illatszerekről vagy a férfi kategória termékeiről!

A Mary Kay évente többször is új termékeket mutat be. AMeghatározza az aktuális trendeket, és számos újítást hoz a szépség világába. Ezenfelül a Mary Kay termékeket évente szakértők és széleskörű közönség is díjazzák. Ismerje meg szakértői csapatunkat, és tudjon meg többet a termékfejlesztésről.

A Mary Kay minden évben több millió dollárt fektet a kutatásokba, és több mint félmillió tesztet végez annak érdekében, hogy minden összetevő és termék megfeleljen a legmagasabb szintű biztonsági, minőségi és hatékonysági előírásoknak. Mary Kay nem támogatja az állatkísérleteket.

A Mary Kay egyik alappillére a fenntartható megoldások keresése a termékek gyártási és forgalmazási folyamataiban, mint például a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, a vízfogyasztás vagy a környezetre ható erőforrások felelős kezelése. A Mary Kay gondosan választja ki üzleti partnereit és beszállítóit is, akiknek üzleti tevékenysége összhangban van ezekkel az elvekkel.

Támogatás vállalkozása számára

Minden független szépségápolási tanácsadónak lehetősége van arra, hogy részt vegyen olyan motivációs programokban, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szisztematikusan építsék üzletüket, és extra jövedelemre vagy egyéb előnyökre tegyenek szert. Továbbá lehetőségük van arra, hogy megismerkedjenek egy széleskörű emberekből álló közöséggel, teljes értékű kapcsolatokat építsenek ki, valamint dolgozzanak a személyes fejlődésükön is.

A Mary Kay képzési programnak köszönhetően információkat szerezhet termékekről, kommunikációról, emberek vezetéséről és motivációjáról is. A Mary Kay évente többször is szervez képzéseket és konferenciákat független szépségápolási tanácsadói számára, amelyek betekintést nyújtanak az új termékinnovációkról, valamint tanácsokat adnak más sikeres független szépségápolási tanácsadók gyakorlatából, és rengeteg hasznos tippet adnak a vállalkozásához. Emellett 24/7-es elérhetősége van az egyedi online tanulási rendszerhez, amely lehetővé teszi, hogy a saját tempójában és otthonának kényelméből képezze magát.

Egy nő által alapított vállalat nőknek

Ez az egyedülálló sikertörténet közel 60 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Mary Kay Ash megalapította a Mary Kay Cosmetics-et. Ma a Mary Kay egy milliárd dolláros vállalat, amelynek világszerte több millió független szépségápolási tanácsadója van. A vállalat még ma is az alapító Mary Kay Ash örökségét teljesíti, és ugyanazokat az értékeket tiszteli. A Mary Kay inspirálja, gazdagítja és motiválja a nőket a sikerhez vezető úton.

Tudjon meg többet a nőről, aki milliók számára lett inspiráció.

Kezdje el megírni sikertörténetét még ma, és váljon független szépségápolási tanácsadóvá!

Vannak kérdései?

Lépjen kapcsolatba független szépségápolási tanácsadójával, aki megválaszolja azokat, és támogatja önt a sikeres vállalkozás felé vezető úton.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan válhatok Mary Kay független szépségápolási tanácsadóvá?

Mary Kay Ash úgy vélte, hogy a legjobb független szépségápolási tanácsadók azok a nők, akik már ismerik és kedvelik a Mary Kay termékeket. Ha lehetősége adódik arra, hogy üzleti kapcsolatba kerüljön a Mary Kay-jel, az több,mint valószínű egy Szépségápolási találkozón lesz a független szépségápolási tanácsadójával. A Szépségápolási találkozó során saját maga kipróbálhatja a termékeket, megismerheti őket, és felfedezheti, hogy minden nő valóban megérdemli, hogy megismerje ezeket a termékeket.

Ha még nincs független szépségápolási tanácsadója, használja a független szépségápolási tanácsadó keresőnket. Ezután már csak annyi a dolga, hogy kitöltsék a szerződést ezzel a szépségápolási tanácsadóval, és elindítsa saját üzletét.

Milyen foglalkoztatási formája van egy független szépségápolási tanácsadónak?

A független szépségápolási tanácsadóval kötött szerződéssel önálló vállalkozóvá válik, és joga van saját vállalkozását vezetni. A Mary Kay termékek közvetlen értékesítőjévé válik a végfelhasználók számára. Tevékenységét független szépségtanácsadóként, nem alkalmazotti státuszban végzi a vállalattal.

Hogyan működik a közvetlen értékesítés?

A Mary Kay egy közvetlen értékesítési üzleti modell, ami azt jelenti, hogy a Mary Kay termékeket független szépségápolási tanácsadók személyesen, kiskereskedelmi értékesítés útján értékesítik a végfelhasználóknak. A termékek értékesítése a Mary Kay üzleti tevékenységének lényege. A Mary Kay Ash szerint az új független szépségápolási tanácsadóknak a széles ügyfélkör kiépítésére kell összpontosítaniuk, ami a szépségápolási tanácsadói üzlet lényege.

Hogyan működik a Mary Kay karrierterv?

Mint már említettük, a független szépségápolási tanácsadóval kötött szerződéssel önfoglalkoztatóvá válik. Tehát csak önön múlik, hogyan használja ki ezt a lehetőséget. Lehetősége van arra, hogy elsősorban az vásárlóira koncentráljon, vagy arra is, hogy a csapata felépítésére összpontosítson.

Szeretnénk leegyszerűsíteni az üzleti vállalkozását, ezért készítettünk egy olyan karriertervet, amely lehetővé teszi, hogy ne csak sikeres értékesítő, hanem vezető is legyen. Csapata megteremtőjeként lehetősége van arra, hogy feljebb lépjen a karrierterven, amelyen minden egyes új pozíció bizonyos követelményekkel, de előnyökkel is jár (pl. képzés formájában). Az idejének, erőfeszítéseinek és a másoknak nyújtott segítségének köszönhetően nemcsak ön fejlődik, hanem az ön által felépített csapat is, ami szintén a fent említett előnyökkel jár. Ahogyan egy tapasztaltabb "kolléga" is a rendelkezésére áll, úgy ön is "mentorává" válhat az új független szépségápolási tanácsadóknak, és megoszthatja a lehetőséget vásárlóival, és segítheti őket is a fejlődésben.

Mekkora lehet a jövedelme a Mary Kay-jel való üzleti vállalkozás során?

Fontos megjegyezni, hogy a Mary Kay olyan lehetőséget kínál, ahol a kereseti lehetőségek különböző tényezőktől függenek. Csak önön múlik, hogy mennyi időt és erőfeszítést fektet üzleti vállalkozásába és a az ezzel kapcsolatos költségekbe. A kereseti lehetőség ezért teljesen egyéni.

A Mary Kay nem vállal garanciát arra vonatkozóan, hogy mennyi pénzt kereshet a vállalkozásával. Mindenkinek más céljai, más álmai, más időbeli lehetőségei vannak, és csak önön múlik, hogy mennyire használja ki ezt a lehetőséget.