Indítsa el üzleti vállalkozását a Mary Kay-jel

Független szépségápolási tanácsadói szerződést kötött és megvásárolta az üdvözlő csomagot - most már elkezdheti vállalkozását a Mary Kay-jel.

Az Üdvözlő csomag olyan alapvető segédanyagokat tartalmaz, amelyek bemutatják Önnek a vállalatot, annak filozófiáját és termékeit. További információkért és hírekért látogasson el a Mary Kay Intouch®-ra, a vállalat belső hálózatára, amelyhez független szépségápolási tanácsadóként hozzáférhet.

Ahogy maga a vállalat alapítója, Mary Kay Ash mondta: "Magadért vállalkozol, de soha nem egyedül". A Mary Kay-nél mindig van valaki, akihez bármikor fordulhat, ha bármivel kapcsolatban segítségre van szüksége. A recruiter végig vezeti Önt a a Mary Kay-jel való üzleti vállalkozás kezdetein. Megoszthatja tapasztalatait a csapat többi tagjával, és mindig számíthat a Mary Kay támogatására. Független szépségápolási tanácsadóként hozzáférést kap a Link & Learn online tanulási platformhoz. Itt számos tanfolyamot talál, valamint lehetőséget kap arra, hogy közvetlenül a Mary Kay által szervezett képzéseken vegyen részt.

Csak önön múlik, hogy milyen sikertörténetet ír a Mary Kay-jel. A Mary Kay azért van itt, hogy maximális támogatást és segítséget nyújtson Önnek a munkájában.

Találja meg független szépségápolási tanácsadóját.