Ha termékeink minőségéről és biztonságáról van szó, soha nem kötünk kompromisszumot. A termékekkel kapcsolatos döntéseinket tudományos tények, nem pedig benyomások alapján hozzuk meg. Az innováció határait feszegetjük, hogy folyamatosan meglephessük és megörvendeztethessük önt. Ön mindig az első helyen áll.

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra.

"A Mary Kay márka számára a biztonság és a minőség betartása megtörhetetlen elkötelezettséget jelent. Ha egy adott összetevő vagy termék nem felel meg a szigorú biztonsági követelményeknek, akkor nem használjuk fel, és nem hozzuk forgalomba."

Dr. Cristi Gomez
Az emberi felhasználásra szánt termékek biztonságával és környezeti toxikológiával foglalkozó osztály igazgatója.

Termékek biztonsága
 • A biztonság a termékfejlesztés minden szakaszának szerves részét képezi.
 • Évente millió dollárokat költünk termékeink biztonságosságának, minőségének és hatékonyságának biztosítására, és több százezer vizsgálatot végzünk, beleértve a klinikai vizsgálatokat is, független bőrgyógyászokkal, szemészekkel és más egészségügyi szakemberekkel együttműködve.
 • Minden arcápolási termék és kozmetikum az egészségügyi és biztonsági hatóságok szabályozásának hatálya alá tartozik. Bár a kozmetikumokra vonatkozó előírások világszerte eltérőek, a mi vezérelvünk a saját magas színvonalunk fenntartása. Minden piacon, ahol a Mary Kay értékesíti termékeit, teljesítjük vagy meghaladjuk a szabályozási követelményeket.
 • Ha nem tudjuk ellenőrizni egy összetevő biztonságosságát, nem használjuk fel. A toxikológusok, mikrobiológusok és más szakértők által kutatóközpontjainkban vizsgált több ezer anyagból csak a legjobb minőségű összetevőket választjuk ki a további termékfejlesztéshez.
 • Jelentős összegeket fektetünk be új technológiák kutatásába és fejlesztésébe, amelyekkel értékelni tudjuk termékeink biztonságosságát és hatékonyságát, és együttműködünk a kutatás és a tudományos élet szakértőivel a biztonságossági vizsgálatok javítása érdekében.
 • Biztonsági előírások részeként különböző bőrtípusokon tesztelünk, mivel mindenki bőre másképp reagál. Ezek a vizsgálatok bőrirritációs és allergiafelméréseket is tartalmaznak. Néhány termék kivételével a Mary Kay® termékek érzékeny bőrűek számára is alkalmasak.
 • A kiválóságra való törekvésünk sokkal többet jelent a biztonságos és hatékony termékek kifejlesztésénél. Alaposan teszteljük termékeinket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a valóságban is jól működnek, és ellenállnak a szélsőséges időjárásnak, ezért intenzív hidegnek és melegnek tesszük ki őket. Ejtési teszteket végzünk, hogy teszteljük a csomagolás tartósságát. Vibrációs teszteket is végzünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a termékösszetevők nem válnak el egymástól. Semmit sem bízunk a véletlenre, mert mindig meg akarjuk haladni az elvárásait.
Amit mindig megteszünk

Ellenőrizzük - Gondosan ellenőrizzük az egyes összetevőket. Ha nem tudjuk ellenőrizni a biztonságosságát, nem használjuk fel.

Tesztelünk - Évente több millió dollárt költünk termékeink biztonságosságának, minőségének és hatékonyságának biztosítására, és több százezer vizsgálatot végzünk, beleértve a klinikai vizsgálatokat is, független bőrgyógyászokkal, szemészekkel és más egészségügyi szakemberekkel együttműködve.

Vizsgáljuk - Aktívan vizsgáljuk és figyelemmel kísérjük a termékbiztonsággal kapcsolatos kérdéseket, és intézkedéseinket tudományosan igazolt tényekre alapozzuk.

Megtiltjuk - Saját magas termékbiztonsági előírásainknak való megfelelés érdekében a világszerte tiltott 1300 anyagnál sokkal több anyagot nem használunk.

Ha termékbiztonságról van szó, ön mindig az első helyen áll.

A Mary Kay nem támogatja az állatkísérleteket.

A Magyarországon hivatalos forgalmazás keretében értékesített Mary Kay termékek egyikét sem kísérletezik állatokon. A Mary Kay nem tesztel sem termékeket, sem hatóanyagokat állatokon. Egyes országokban azonban bizonyos termékek esetében az állatkísérletek kötelező feltételei a forgalomba hozatali engedélyezésnek. A Mary Kay támogatja az állatkísérletek megszüntetését, és határozottan kiáll az anyagok és termékek biztonságosságának bizonyítására szolgáló alternatív módszerek mellett. Közel három évtizede világszinten vezető szerepet játszunk a termékbiztonságot garantáló alternatív tesztelési módszerek kifejlesztésében, és nem nyugszunk, amíg meg nem győztünk minden országot arról, hogy az alternatív módszerek jobb módját jelentik a termékbiztonság biztosításának. Így a szépségápolási termékek biztonságát felügyelő, globálisan jelenlévő szabályozó hatóságok, állatvédő szervezetek és az állatkísérletek alternatíváit kereső kutatók partnerei is vagyunk.

Megújítunk, hogy csakis a legjobbat kínálhassuk önnek.

"Az innováció a vérünkben van. Olyan trendeket és technológiákat akarunk felfedezni, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyekkel senki más nem rendelkezik. Büszke vagyok arra, hogy a Mary Kay márka úttörő szerepet tölt be a szépségápolásnak szentelt tudományos kutatások terén."

Dr. Lucy Gildea
Mary Kay tudományos és kutatási igazgatója

Megújítunk
 • Hogy megerősítsük vezető pozíciónkat a tudományos alapú innováció terén, már 100 millió dollárt és többéves tervezést fektettünk egy új, korszerű gyártási és kutatási és fejlesztési központba, amely 2018 őszén nyílt meg.
 • Kutatási és fejlesztési csapatunk világszerte elismert tudósokból áll, akik doktori (PhD) és egyéb tudományos fokozatot szereztek különböző tudományterületeken, például bőrbiológiában, sejtbiológiában, kémiában, biokémiában és más területeken.
 • Az innovációra nyitott légkör arra kényszerít bennünket, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyekkel senki más nem rendelkezik. A Mary Kay márka több mint 1400 különböző szabadalommal rendelkezik, a felhasznált összetevőktől kezdve az adagolási rendszereken át a csomagolásig.
 • Folyamatosan érvényesítjük az új tesztelési módszereket, amelyek igazolják az általunk használt összetevők hatását, hogy termékeink olyan előnyöket nyújtsanak, amelyekről ön is meggyőződhet.
 • A Mary Kay márka régóta támogatja a tudományos kutatást az akadémiákon. Ennek a támogatásnak egy része a Texas Egyetemhez tartozó, tekintélyes University Hospital of Southwestern Medical Center számára nyújtott támogatásokat is magában foglalja, több mint 20 éve.
 • A bőrgyógyászokkal és akadémikusokkal való stratégiai kapcsolatok mellett a szépségápolási iparon kívüli más lehetőségek is az innováció forrását jelentik, mint például a szabadalmaztatott felfedezésünk, miszerint a vesebab figyelemre méltó bőrfényesítő hatással bír.
 • A termékünk első használatának motiválnia kellene arra, hogy többször is használni szeretné, ezért a termékeink formáját, textúráját és megjelenését is megújítjuk. Azt szeretnénk, hogy minden alkalommal, amikor kicsomagolja a termékeinket, elámuljon.
Exkluzív szimpózium a Mary Kay támogatásával a 2018-as Nemzetközi Bőrgyógyászati Kutatási Találkozón
 • A Mary Kay 2018 májusában exkluzív szimpóziumot szponzorált a Nemzetközi Bőrgyógyászati Kutatói Találkozón (IID), ahol a világ legjelentősebb kutatói beszéltek a környezetszennyezés bőrre gyakorolt hatásáról.
 • A Nemzetközi Bőrgyógyászati Kutatási Találkozó (IID), amelyet Európa (European Society for Dermatological Research), Ázsia (The Japanese Society for Investigative Dermatology) és Észak-Amerika (Society for Investigative Dermatology) vezető bőrgyógyászati szervezetei közösen szerveztek, a bőrbiológia és a kapcsolódó tudományágak szakértőit hozta össze.

A termékeink olyan előnyökkel járnak, amelyeket látni fog.

"A termék összetételének megtalálása csak egy része a folyamatnak. Azt is be kell bizonyítanunk, hogy a termék valódi eredményeket hoz, és ennek érdekében klinikai és fogyasztói tesztekkel igazoljuk állításainkat. Ha az állítás nem felel meg a mi magas követelményeinknek, akkor nem alkalmazzuk a terméket."

Dr. Michelle Hines
A Mary Kay globális szépségápolási kutatási és innovációs igazgatója.

A termékeknek hatékonyaknak kell lenniük
 • Széles körű független klinikai és fogyasztói kutatásokat végzünk, hogy a termékek előnyeit objektív teszteléssel igazoljuk.
 • Klinikai szempontból több tucat olyan módszer létezik, amely alkalmas egy termék hatékonyságának értékelésére, és kutatóink azonosítják azokat, amelyek a legjobban mérik a konkrét előnyöket. Vajon a készítmény megvédi önt a környezetszennyezéstől és a környezetnek való kitettségtől? Szeretné, ha a szempillái kétszer olyan dúsnak tűnnének? Szeretné, ha láthatóan megereszkedett bőre megfiatalodna? Mindenre van tesztünk.
 • Számos klinikai módszer széleskörűen kifinomult. Az általunk használt csúcstechnológiák képesek az arc "térképét" létrehozni és értékelni a különböző területek javulását az általános hatékonyság biztosítása érdekében. A bőrt 3D-ben is meg tudjuk nézni, hogy megmutassuk a ráncok hosszának, szélességének és mélységének csökkenését.
 • A klinikai módszerek mellett bőrgyógyászokkal és tapasztalt tesztelőkkel dolgozunk együtt, akik hosszabb időn keresztül értékelik a Mary Kay® termékek előnyeit, hogy igazolják, hogy a termék azt teszi, amit ígér.
 • Az általunk közzétett fényképek, amelyek a termék használat előtti, alatti és utáni állapotát mutatják, meghatározott időközönként és szigorú eljárások szerint készülnek, beleértve a szabványos megvilágítást és a fókuszpontokat.
 • És mivel a vásárlói tapasztalatok fontosak számunkra, kiterjedt kutatást végzünk a vizsgálatban résztvevőkkel, akik otthon használják a Mary Kay® termékeket a szabványosított irányelvek szerint, és az általuk adott értékelések fontos részét képezik a termék előnyeinek történetének.
Célunk az ön 100%-os elégedettsége

Mivel biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz a látható fejlődésekkel, a Mary Kay® elégedettségi garanciával állunk a független szépségápolási tanácsadóktól vásárolt termékek mögött.