Mattító tisztító gél

10201341
9 050,00 Ft

Vessen véget a fénylő bőrnek ezzel a Mattító tisztító géllel. A kombinált és zsíros bőrre tervezett gyengéd formula hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a felesleges olajat, így segít csökkenteni a csillogást. Használja ezt a zsíros bőrre való tisztítót nappal és éjszaka, hogy felkészüljön az összes előnyre, amely az egészséges bőrszokások kialakításával jár, ezzel a testreszabható kollekcióval.

Letöltés PDF-ben

Leírás

Teremtse meg álmai gondtalan, egyszerű bőrápolási rutinját a Mary Kay® Bőrápoló testreszabható megoldásaival. A kombinált és zsíros bőrtípusokra összpontosító, mattító hatású tisztító formula eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat, hogy segítsen a csillogásmentes bőr elérésében. Kezdje itt, hogy a maga módján alakítsa ki a rutinját, és csatlakozzon a nők 92%-ához, akik egyetértenek abban, hogy ez a kombinált bőrre való arctisztító hatékonyan távolítja el a felesleges olajat.

Ez az egyszerű készítmény könnyen párosítható a Mary Kay® Olajmentes Szemsminklemosóval a szempillaspirál kíméletes feloldásához, vagy a Mary Kay® Micellás vízzel a dupla tisztításhoz.

Használja ezt az útmutatót, mely segít megtudni bőrtípusát.

Az eredmények egy független, harmadik fél által végzett fogyasztói vizsgálaton alapulnak, amelyben 100 nő használta a Mary Kay® bőrápolási terméket az utasításoknak megfelelően.