Hidratáló tisztító krém

10201305
9 050,00 Ft

Kíméletesen készítse fel bőrét a következő ápolási lépésekre ezzel a hidratáló tisztító krémmel. A napraforgóolajjal készült gyengéd arctisztítót a normál és száraz bőrre való tekintettel tervezték. Egyszerűen és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és az olajat anélkül, hogy bőrét megfosztaná a szükséges nedvességtől. Kezdje rutinját ezzel a száraz bőrre való tisztítóval, és csak a kívánt termékeket adja hozzá, ahogy kialakítja egészséges bőrszokásait.

Letöltés PDF-ben

Leírás

Teremtse meg álmai gondtalan, egyszerű bőrápolási rutinját a Mary Kay® Arcápolási termékek személyre szabható megoldásaival. A hidratáló tisztító krém egyszerű, gyengéd formulája anélkül távolítja el a szennyeződéseket a bőrről, hogy az lecsupaszodna. A nők 89%-a egyetért azzal, hogy a tisztító használata után a bőr puha érzetű maradt - nem feszül vagy száraz.

Ez az egyszerű készítmény könnyen párosítható a Mary Kay® Olajmentes Szemsminklemosóval a szempillaspirál kíméletes feloldásához, vagy a Mary Kay® Micellás vízzel a dupla tisztításhoz.

Használja ezt az útmutatót, mely segít megtudni bőrtípusát.

Az eredmények egy független, harmadik fél által végzett fogyasztói vizsgálaton alapulnak, amelyben 100 nő használta a Mary Kay® bőrápolási terméket az utasításoknak megfelelően.