CC krém SPF 15

Very Light 29 ml
10072826
23,00 EUR

Érje el az egyszerű bőrápolást egyetlen termékkel, amely sminkként is használható, és bőrápoló termékként is meg van alkotva.

  • 8 hatást kínál 1 lépésben.
  • Könnyű fedőképesség a természetes és hibátlan megjelenésű bőrért.
  • Egy egyszerű alternatíva a "természetes" megjelenéshez.
  • A finom árnyalatok a bőrtónusok széles skáláját fedik le.
  • Minden bőrtípusra alkalmas.

Megjegyzés: A színek az elektronikus adathordozókon eltérhetnek.

Annak érdekében, hogy a Mary Kay® termékek 100%-os elégedettségi garanciát élvezzenek, kizárólag meghatalmazott független Mary Kay Szépségtanácsadóktól vásároljon Mary Kay® termékeket. A más forrásból vásárolt termékekre nem vonatkozik a 100%-os elégedettségi garancia, és a vállalat nem tudja garantálni, hogy ezek a termékek valódi Mary Kay® termékek, vagy megfelelnek a Mary Kay minőségi szabványainak.

* Amíg a készlet tart

Letöltés PDF-ben

Leírás

Az SPF 15-ös CC krém a következő kulcsfontosságú összetevőket tartalmazza: - A B3-vitamin és a C-vitamin köztudottan elősegíti a bőr tónusának kiegyenlítését és ragyogását. - Az E-vitamin és a növényi kivonat segít megnyugtatni a bőrt. - A fűzfakéreg-kivonat a szalicilsav természetes formáját tartalmazza. - A bőrpuhítók segítenek hidratálni a bőrt és kényelmes bőrtáplálást biztosítanak zsíros érzés nélkül. - A hatékony antioxidánsok, beleértve az E-vitamint és a szilimarin kivonatot, segítenek megvédeni a bőrt a károsító szabadgyököktől.

Hasonló termékek