CC krém SPF 15

Medium to Deep 29 ml
10072828
9 390,00 Ft

Érje el az egyszerű bőrápolást egyetlen termékkel, amely sminkként is használható, de bőrápoló termékként is megállja a helyét.

  • 8 hatást kínál 1 lépésben.
  • Könnyű fedőképesség a természetes és hibátlan megjelenésű bőrért.
  • Egy egyszerű alternatíva a "természetes" megjelenéshez.
  • A finom árnyalatok a bőrtónusok széles skáláját fedik le.
  • Minden bőrtípusra alkalmas.

A Mary Kay® termékekre 100% -os elégedettségi garancia vonatkozik, ezért nagyon fontos, hogy csak hivatalos, független Mary Kay szépségápolási tanácsadóktól vásárolja meg a Mary Kay® termékeit. Azokra a termékekre, amelyeket bármely más forrásból vásárolnak, a 100% -os elégedettségi garancia nem vonatkozik, és a vállalat nem tudja garantálni, hogy ezek a termékek eredeti Mary Kay® termékek vagy megfelelnek a Mary Kay minőségi követelményeinek.


* Amíg a készlet tart.

Letöltés PDF-ben

Leírás

Az SPF 15-ös CC krém a következő kulcsfontosságú összetevőket tartalmazza: - A B3-vitamin és a C-vitamin köztudottan elősegíti a bőr tónusának kiegyenlítését és ragyogását. - Az E-vitamin és a növényi kivonat segít megnyugtatni a bőrt. - A fűzfakéreg-kivonat a szalicilsav természetes formáját tartalmazza. - A bőrpuhítók segítenek hidratálni a bőrt és kényelmes bőrtáplálást biztosítanak zsíros érzés nélkül. - A hatékony antioxidánsok, beleértve az E-vitamint és a szilimarin kivonatot, segítenek megvédeni a bőrt a károsító szabadgyököktől.

Hasonló termékek