Botanical Effects® Hidratáló krém SPF 30

50 ml
10084850
22,50 EUR

Ez a könnyed krém 12 órás hidratálást és fényvédelmet biztosít, mindezt egyetlen kis tubusban! Használja az egészségesebbnek tűnő bőrért és a felfrissültebb érzésért.
 

  • Antioxidánsokkal teli sárkánygyümölcs kivonatot tartalmaz, mely segít felvenni a harcot a bőrt károsító szabadgyökökkel szemben.
  • Aloe vera kivonatot is tartalmaz, amely extra adag antioxidánst juttat a bőrbe.
  • Széles spektrumú fényvédelmet nyújt mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen.
  • Gyorsan beszívódik, és nem hagy maga után zsíros érzetet, így várakozás nélkül felvihetők a további arcápolási termékek!
  • Alapvető fényvédő faktort tartalmaz, így időt takarít meg. Nem kell külön gondolkodnia további fényvédő készítmények felvitelén, ez a hidratáló krém biztosítja a védelmet.


A Mary Kay® termékekre 100% -os elégedettségi garancia vonatkozik, ezért nagyon fontos, hogy csak hivatalos, független Mary Kay szépségápolási tanácsadóktól vásárolja meg a Mary Kay® termékeit. Azokra a termékekre, amelyeket bármely más forrásból vásárolnak, a 100% -os elégedettségi garancia nem vonatkozik, és a vállalat nem tudja garantálni, hogy ezek a termékek eredeti Mary Kay® termékek vagy megfelelnek a Mary Kay minőségi követelményeinek.

 

Letöltés PDF-ben

Leírás

A friss, egészséges bőrért A Botanical Effects® Bőrápoló egyszerű összetevőkkel kezdődik, amelyek számos előnnyel járnak. A kivételes szupergyümölcs - sárkánygyümölcs - kivonatát aloe verával kombinálják, amely minden termékben antioxidánsokkal teli bőrápolást biztosít. Ez a kozmetikum egyszerű és könnyen használható. Bőrkozmetikum, amely nem korlátozza Önt a rohanó életmódban. A hidratáló krém SPF 30-al a napfény ellen a Botanical Effects® bőrápoló termékcsalád része, amely lehetőséget kínál arra, hogy olyan termékeket válasszon, amelyek kívülről kellemesek, belül pedig hatékonyak. Keverje össze és párosítsa az egyes Botanical Effects® termékeket a testreszabott bőrápolás érdekében!