Vízálló ajakceruza Truffle Nude

10205930
5 890,00 Ft

Szabaduljon meg a szájceruzákkal kapcsolatos gondoktól ezzel a vízálló formulával, amely órákig hűségesen az ajkakon marad. A krémes textúra mindig pontos - a beépített hegyezőnek köszönhetően - és simán siklik az érzékeny ajakbőrön. Emellett a hialuronsav és az E-vitamin táplálja és kényezteti. A kilenc szupertartós árnyalat puha, matt felületű, és öt semleges változatot tartalmaz, hogy minden nő élvezhesse a természetes megjelenés szépségét. Használja bátran ezt a fakulásálló, törlésálló ajakceruzát, amely a rúzsok és a szájfények hosszabb tartósságát is segíti. Élje az életet a legteljesebben egy olyan ajakceruzával, amely hű marad Önhöz.

* A készlet erejéig kapható

Letöltés PDF-ben

Leírás

Alapinformációk

Akadályozza meg a maszatolódást és a hámlást egész nap ezzel a kilenc ellenálló árnyalatban kapható, bőrápoló formulával. Próbálja ki ennek az ajakceruzának minden magával ragadó árnyalatát - beleértve a természetes ajakszínt kiegészítő semleges árnyalatokat is - a Mary Kay MirrorMe™ alkalmazással.

Ezeknek a szemceruzáknak a sima és ragadós formulája lehetővé teszi, hogy saját szájfényt hozzon létre: használja a szájceruzát rúzsként az ajkak körvonalazásával és krémszínnel való kitöltésével. Használjon ajakrúzst a szájceruzára, vagy fejezze be egy magasfényű szájfénnyel. Élvezze ezeket az elkenődésbiztos kontúrceruzákat azzal a tudattal, hogy nem csak szépek, hanem csomagolásuk 51%-ban újrahasznosított, fogyasztás utáni (PCR) anyagokat tartalmaz, ami a Mary Kay fenntartható jövő iránti elkötelezettségének kifejezése.

Legfontosabb előnyök

  • Ellenáll a fakulásnak és a dörzsölésnek. 
  • Órákig hű marad az ajkakhoz.
  • Segíti a rúzs és a szájfény hosszabb élettartamát.
  • Ellenáll az elkenődésnek és a lepergésnek egész nap.

Fő összetevők

Hialuronsavat és E-vitamint tartalmaz a tápláló és puhító hatás érdekében.