Live Fearlessly Eau de Parfum

50 ml
10094306
19 850,00 Ft

Sugározzon magabiztosságot az energizáló gyömbér, a merész rózsa és a melegítő pörkölt tonkabab jegyeivel.

"A bátorság annak művészete, hogy megtegyük azt, amitől félünk, nem számít, milyen nehéz is. A bátorság az igazság. A bátorság önbizalom."– Mary Kay Ash

Mesélje el történetét.

A Mary Kay® termékekre 100% -os elégedettségi garancia vonatkozik, ezért nagyon fontos, hogy csak hivatalos, független Mary Kay szépségápolási tanácsadóktól vásárolja meg a Mary Kay® termékeit. Azokra a termékekre, amelyeket bármely más forrásból vásárolnak, a 100% -os elégedettségi garancia nem vonatkozik, és a vállalat nem tudja garantálni, hogy ezek a termékek eredeti Mary Kay® termékek vagy megfelelnek a Mary Kay minőségi követelményeinek.

 

Letöltés PDF-ben

Leírás

Fejjegyek: olasz bergamott, gyömbér. A szikrázó és energizáló fejjegyek felkészítik a nőt az előtte álló csodálatos napra. Középjegyek: jellegzetes rózsa, gyöngyvirág, orchidea. Egy merész rózsa fényűző szíve, a gyöngyvirág és az orchidea illata olyan magával ragadó hangulatot kölcsönöz, amely önbizalmat és belső erőt hagy a nőben. Alapjegyek: pörkölt tonkabab, cédrusfa, ausztrál szantálfa, vanília aroma. A puha fa és a meleg aroma tökéletesen keveredik a pörkölt tonkababbal és gyengéd aurát teremt a nő körül, amely erőt és ellenállhatatlanságot kölcsönöz neki.