Mary Kay Clinical Solutions® Fényesítő szuperszérum
Ferulasav - 0,25%
- Rendkívül hatékony antioxidáns, amely pajzsként működik a külső hatások ellen, amelyek a bőr elszíneződéséhez vezethetnek.
- A ferulasav segít megelőzni a szabad gyökök képződését a bőrön, ezáltal csökkenti az elszíneződéshez vezető tényezőket.
- Támogatja a bőr antioxidáns rendszerét* és segít csökkenteni az elszíneződést.
- A Ferulasav nyugtató tulajdonságai segítenek csökkenteni az egyenetlen bőrtónust kiváltó okokat és ragyogóbbá teszik a bőrt.
Niacinamid (B3-vitamin) - 3%.
- A B3-vitamin egyik fő formája, amely a bőrfényesítő szupersztárként ismert.
- A niacinamid jelentősen csökkenti a bőr látható elszíneződését a bőrgát (a káros hatásokkal szembeni első védelmi vonal) védelmével.
- Antioxidánsként is működik, így segít csökkenteni az elszíneződések kiváltó okait és javítja az egyenetlen bőrtónust, ragyogóbbá téve a bőrt.
Tengeri bab kivonat (növényi aminosavak) - 3%.
- A Mary Kay felfedezte a tengerészbab-kivonat bőrvilágosító hatását, és szabadalmaztatta az ezen a felfedezésen alapuló összetevő-technológiát.
- A tengerészbabkivonat bizonyítottan javítja a bőr ragyogását.
- Csökkenti* a sötét foltok látható kontrasztját és javítja az egyenetlen bőrtónus általános megjelenését.
*In vitro vizsgálatok alapján.
TimeWise® Regeneráló Szérum C+E
Tiszta C-vitamin (aszkorbinsav)
- Támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatát. A C-vitamin antioxidáns tulajdonságai és a természetes kollagénképződés támogatásában betöltött szerepe a bőr egészségének kulcsfontosságú összetevőjévé teszi.
- A TimeWise Regenerációs szérum C+E termékben a C-vitamin és az E-vitamin együtt van kapszulázva, lehetővé téve a tiszta C-vitamin ellenőrzött felszabadulását az E-vitaminnal együtt a dinamikus regenerációs ciklus támogatása érdekében. Az E-vitamin a C-vitamin stabilitását is javítja.
Amla gyümölcskivonat (Phyllanthus emblica)
- Gazdag természetes C-vitamin forrás. Magas antioxidáns kapacitással rendelkezik a bőr védelme érdekében, és támogatja a természetes kollagéntermelést.* Az Amla egy szupergyümölcs, amely tele van tápanyagokkal, köztük polifenolokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal.
C-vitamin-származék (tetrahexil-aszkorbát)
Benne van a képletben, hogy a bőr olyan területein is kifejthesse hatását, amelyeket a hagyományos C-vitamin nehezen ér el. Mivel a C-vitamin természetes módon vízben oldódik, ezt a származékot úgy módosították, hogy olajban oldódó legyen, ami növeli a felszívódását. Ez a módosítás nagyobb hatékonyságot biztosít a Mary Kay C-vitamin technológiájának.
E-vitamin
- A tudomány által ismert egyik legerősebb antioxidáns. A tiszta C-vitaminnal való kombinálásával a Mary Kay tudósai meghosszabbították annak élettartamát, így antioxidáns védelmet nyújt a bőr idő előtti öregedése ellen.
- A speciális kapszulázási technológia a tiszta C-vitamint a magba helyezi, amelyet E-vitamin tartalmú mikrogömbök vesznek körül. Ez a kombináció biztosítja, hogy a kulcsfontosságú összetevők együtt, ellenőrzött módon szabadulnak fel a bőrfelületre.
Tengeri bab kivonat (növényi aminosavak) - 3%.
- A Mary Kay felfedezte a tengerészbab-kivonat bőrvilágosító hatását, és ezen felfedezés alapján szabadalmaztatta az összetevő technológiáját.
- A tengerészbabkivonat bizonyítottan javítja a bőr ragyogását.
- Csökkenti* a sötét foltok látható kontrasztját és javítja az egyenetlen bőrtónus általános megjelenését.
*In vitro vizsgálatok alapján.
Ragyogó bőr 4 hét alatt
- A Fényesítő kollekcióval mindössze 4 hét alatt ragyogóbb és egyenletesebb arcbőrt érhetsz el.*
A tökéletes párosítás
- A niacinamid és a tengerészbab kivonat egyedülálló kombinációja bizonyítottan 42%-kal növeli a bőr látható ragyogását.**
*Független, harmadik fél által végzett klinikai vizsgálatok alapján, amelyekben 30-39 hölgy használta az egyes termékeket az utasításoknak megfelelően.
**Laboratóriumi teszteken alapuló eredmények, ahol a niacinamid és a tengerészbab-kivonat kombinációja 42%-os gátlást ért el az elszíneződéshez és az egyenetlen bőrtónushoz hozzájáruló tényezőknél, növelve a bőrfényesítő hatást az összetevők önmagukban történő használatához képest.