Hidratáló kollekció

10226581
36 350,00 Ft

Vigye magával a hidratált bőr álomcsapatát bárhová. Próbálja ki ezeket a normál és száraz bőrre is alkalmas termékeket, mielőtt a teljes méretű termékekhez folyamodna, vagy csomagolja be ezt a gyors és egyszerű rutint a kézipoggyászába, tornazsákjába vagy éjszakai táskájába, hogy utazás közben is folytathassa egészséges bőrének szokásait. Mondjon "viszlát" a szárazságnak négy alapvető termékkel, amelyeket mind a boldog, egészséges bőrt szem előtt tartva terveztek.

A készlet tartalmazza:

  • Mary Kay® Hidratáló tisztító krém
  • Mary Kay® Arcpeeling
  • Mary Kay® Kiegyensúlyozó tonik
  • Mary Kay® Hidratáló krém
Letöltés PDF-ben

Leírás

Megérkezett az álmai egyszerű, hidratáló bőrápolási rutinja. Adja meg bőrének azt a hidratálást, amire vágyik ezzel a próbaméretű bőrápolási szettel. Ez a bőrtípusra összpontosító készlet tökéletes a kollekció kipróbálására, mielőtt kialakítaná a teljes méretű rutint, és egy tisztítót és egy hidratálót tartalmaz, amelyeket a normál és száraz bőrre terveztek. A nők 89%-a egyetért azzal, hogy a Mary Kay® Hidratáló arctisztító puha érzetet hagy a bőrön - nem feszítő vagy száraz., míg a nők 92%-a egyetért azzal, hogy a Mary Kay® Hidratáló krém biztosítja a szükséges napi hidratálást.

Nem tudja, hogy a hidratáló vagy a mattító formulát használja-e? Használja ezt az útmutatót, hogy megállapítsa bőrtípusát, majd próbálja ki vásárlás előtt független szépségápolási tanácsadója segítségével. 

Az eredmények egy független, harmadik fél által végzett fogyasztói vizsgálaton alapulnak, amelyben 100 nő használta a Mary Kay® bőrápolási terméket az utasításoknak megfelelően.