Arcpeeling

10201396
10 350,00 Ft

Teremtse meg rugalmas bőrápolási rutinját, amely megfelel céljainak és a lehető legjobban kihasználja költségvetését a Mary Kay® bőrápoló termékek kombinálhatóságával. Illessze be ezt a gyengéd arcradírt egyszerű lépésként a rutinjába - függetlenül attól, hogy normál és száraz, vagy kombinált és zsíros bőrrel rendelkezik -, hogy puha és sima arcbőrt érjen el. Ez a gyöngyházfényű formula barátságos az érzékeny bőrűek számára, és mélyen megtisztítja a bőrt, így hetente 2-3 alkalommal is nyugodtan elvégezheti a hámlasztást. Illessze be ezt a pórusokat tisztító lépést a rutinjába, és csatlakozzon a nők 92%-ához, akik egyetértenek abban, hogy ez a minden bőrtípusra való peeling puha érzetet hagy a bőrén.

Az eredmények egy független, harmadik fél által végzett fogyasztói vizsgálaton alapulnak, amelyben 100 nő használta a Mary Kay® bőrápolási terméket az utasításoknak megfelelően.

Letöltés PDF-ben

Leírás

Alakítsa ki álmai gondtalan, egyszerű bőrápolási rutinját a Mary Kay® Bőrápolás testreszabható megoldásaival.

Szabadítsa fel a pórusokat anélkül, hogy bőrét lecsupaszítottnak érezné, ha ezt a hámlasztó peelinget hozzáadja bőrápolási rutinjához. Ez a peelingbe való belépés segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, de nem hagy száraz érzetet a bőrön. Tegye szokásává, hogy hetente 2-3 alkalommal végzi el a hámlasztást, hogy bőrének igényei alapján kisimítsa és puhítsa.