Ásványi arckrém SPF 30

10183255
10 950,00 Ft

A megóvott bőr mindig divatos, és most bőrtípustól függetlenül védekezhet az UVA- és UVB-sugarak ellen ezzel a 100%-ban ásványi összetételű, cink-oxidot tartalmazó krémmel. Ennek az ásványi fényvédőnek nagy hatásfokú, illatmentes formulája könnyen felvihető a bőrre a reggeli rutin részeként, a kedvenc hidratáló krémje után. A könnyű krém jól viselhető a smink alatt, miközben még az érzékeny bőrt is védi a kül- és beltéri károsító tényezőktől, beleértve a laptopok és okostelefonok által kibocsátott kék fényt is. Illessze be bőrápolási rutinjába  ezt a nélkülözhetetlen utolsó lépést egy adag gyengéd és hatékony fényvédelemmel.

Letöltés PDF-ben

Leírás

Fedezze fel az egészségesebb, ragyogóbb arcbőr titkát. Használja gyengéd védelmét ennek a fényvédő arckrémnek, hogy megőrizze bőrének szépségét az UVA- és UVB-sugarak káros hatásaitól. Ez az ásványi SPF nélkülözhetetlen, akár úton van, akár bent tartózkodik, mivel a káros sugarak áthatolnak az épület és az autó ablakán, valamint az elektronikus eszközök által kibocsátott kék fény napi szinten veszélynek teszik ki a bőrt.2 Minden bőrtípus, beleértve az érzékeny bőrt is, használhatja ezt a nem kémiai fényvédőt nap elleni védelemre, míg a Mary Kay Clinical Solutions™
Retinol 0,5 használói a reggeli bőrápolás elengedhetetlen lépéseként alkalmazzák. Ismerje meg az ásványi fényvédők alapjait [SEO cikk], és illessze be ezt az SPF-et a bőre egészségének fenntartása érdekében rutinjai közé.

A formula tulajdonságai

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Nem komedogén
  • Érzékeny bőrre alkalmas
  • Minden bőrtípusra alkalmas

2 Mintel, "The Future of Skin Glow", 2021. szeptember 24., Sharon Kwek Si Ling, Associate Director, Délkelet-Ázsia, Szépség és testápolás.