Mary Kay Clinical Solutions® kollekció

10186974
122,00 EUR

Fejlessze bőrápolását ezzel a kétlépéses szettel. Használja a termékeket együtt, ideális a retinol folyamat során, amikor a bőr  épp csak hozzászokik a tiszta retinolhoz. A termékek gyorsan azok közé fognak tartozni, amelyeket imádni fog.

Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 szérum: Éjszakai szérum, amely magas koncentrációban tartalmaz retinolt , küzdve a ráncok, pigmentfoltok és a bőr rugalmasságának elvesztése ellen. A dermatológusok aranyként ajánlják a retinolt, amely nem csak az öregedés első jeleinek megelőzésében segít, hanem megakadályozza a már látható öregedési jelek elmélyülését is.

Mary Kay Clinical Solutions® Nyugtató és újraépítő tej: Klinikai tanulmányok igazolták az irritált bőr nyugtatását1 és az azonnali hidratálást1. Ez a tápláló arctej négy növényi olajat tartalmaz, melyek nyugtató hatásaikról ismertek. Ha könnyű arctejet keres, akkor ez a termék tökéletes választás lesz. Továbbá a finom retinol folyamat részeként a Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 szérummal együtt használva erősítik egymás hatását.

Letöltés PDF-ben

Leírás