Mary Kay Clinical Solutions® Nyugtató és regeneráló ápoló

10163888
20 490,00 Ft

Klinikai tanulmányok igazolták az irritált bőr nyugtatását1 és az azonnali hidratálást1. Ez a tápláló arctej négy növényi olajat tartalmaz, amelyek ismertek nyugtató hatásaikról. Ha könnyű arctejet keres, akkor ez a termék tökéletes választás lesz. Továbbá a finom retinol folyamat részeként a Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 szérummal együtt  használva erősítik egymás hatását.

1Az eredmények két független klinikai tanulmány alapján születtek, amelyekben nők használták a Nyugtató és újraépítő arctejet.

Letöltés PDF-ben

Leírás

Vigye fel az arcbőrre felfelé és kifelé haladva. Használható önmagában vagy hidratáló krém alá. Használja reggel, este és a nap bármely szakában a bőr megnyugtatására. Ha a terméket a Mary Kay retinolhoz való hozzászoktatás során szeretné használni, az első két alkalmazáshoz hígítsa fel a Retinol 0,5-öt a Bőrnyugtató és megújító tejben. Alkalmazza újra a nap folyamán, hogy megnyugtassa a bőrt (akár sminkelve is). A retinol harmadik felvitelétől kezdve reggel és este, a hidratáló készítmény felvitele előtt viheti fel a tejet az arcbőrre. Ezután a nap folyamán szükség szerint alkalmazza.